Palvelut

Kehitämme yrityksille luovia ratkaisuja kestävän liiketoiminnan mahdollistamiseksi ja mittaamiseksi.  

Usein kestävään kehitykseen eri osa-alueet saatetaan nähdä yritysten toimesta ylimääräisenä paheena tai pakkopullana, joissa on pakko regulaation tai asiakaspaineen vuoksi olla mukana. Me Valaksella kuitenkin näemme toisin: tuotteemme auttavat planeettaa sekä yrityksiä taloudellisesti. 

Hiilijalanjälkilaskelmien ammattilaisina tuotteemme eivät ainoastaan kerro mikä on yrityksen päästöjen nykytilanne, vaan osoittavat yrityskohtaiset kehityskohteet ja -tarpeet. Tuottamamme laskelmat mahdollistavat paremman resurssitehokkuuden ja toimet alempaan päästöintensiteettiin pääsemiseksi. Näin saadaan samalla kehitettyä yrityksen kilpailukykyä ja parannettua kannattavuutta. Tavoitteena on päästä win-win tilanteeseen, pienemmillä päästöillä kohti parempia tuloksia.

Palvelumme

Hiilijalanjälkilaskenta

Laskemme yrityksenne hiilijalanjäljen. Laskennassa käytämme lähtökohtaisesti GHG-protokollan mukaista Scope 1, 2 ja 3 päästöluokittelua. Tarjoamme myös analyysipalveluita päästöintensiteetin pienentämiseksi. 

Kestävän liikkeenjohdon konsultointi

Tarjoamme eväitä yrityksellenne toimintaanne ohjaamiseksi kestävämpään suuntaan. Voimme myös tuottaa projektien kautta dataa päätöksentekonne tueksi.  

Regulaatiokonsultointi

Onko yrityksellesi epäselvää mitä lakimuutokset ja direktiivit merkitsevät teidän kohdallanne? Ei hätää, meiltä saat ajantasaista tietoa toimintaympäristön muutoksista ja tarvittavista toimenpiteistä.

Tule mukaan luomaan maailmaa, jossa talouskasvu ja kestävä kehitys kulkevat käsi kädessä!